Pages

Yum..Yum!

Sedapnyerr macaron dah lama aku nak makan benda nie..
cantik ,warna warni......sedapnyeerr
            
sape dah makan angkat tangan 
aduh laa..kat area sii takde satu pon yang jal macarons
tapi saya dah beli kat internet
nak beli ke?kat comment
dari cik google

Mari beli hadiah hari ibu!

Hello,uolls
hari ni flops nak tahu korang dah belli ke? hadiah hari ibu
hari ibu tak lama dah...kalau masih bingung nak beli ape ek untuk
dihadiahkan pada ibu...tekan laa iklan kat atas tu
Tadi flop tengok ,murah murah tau.kalau tak nak beli pun sekadar cuci mata je la
so,selamat membeli hadiah
ni sedikit ubat melegakan kebingungan

Remaja Wanita Seiras Justin Bieber

ni laa tuan nyerrr

 Namanya Dani Shay ,wajahnya macam justin bieber.flop pun mula-mula
       terkejut jugak bila tengok gambar nih
  mujurlah ada bukti...barulah tak tukar tukar yang ori ngan klon.
     kalau tak habislah hard die fan justin bieber
die ni suka gak kat lagu justin bieber,banyak upload lagu nyanyian sendiri
   banyak mengatakan ini ialah kembar justin bieber,,tapi tak mungkinlah


ni laa buktinyerrr

Pak Pandir dan Kapalterbang

Pak Pandir menyatakan hasrat di hatinya kepada cucu tersayangnya. "Cu... Atok teringin sangat nak merasa naik kapalterbang". "Baiklah.. Tok. Satu hari nanti kita naik kapalterbang bersama", kata cucu Pak Pandir. Maka pada suatu hari, cucu kesayangan 
Pak Pandir tadi pergi booking tiket. Hari yang ditunggu pun tiba.

Pak Pandir bersama cucu kesayangannya menaiki kapalterbang untuk ke negara jiran... yang terhampir iaitu Singapore. Sewaktu di dalam kapalterbang, air-cond tidak berfungsi dengan betulnya dan keadaan menjadi panas.

Pak Pandir berasa panas tetapi dia tidak menyatakan pada cucunya. Selepas 40 minit berada di dalam kapalterbang, maka mendaratlah kapalterbang tersebut di Changi. Pak Pandir dan cucunya pun turunlah. Dalam hati Pak Pandir berkata "Patutlah panas dalam kapalterbang tadi, rupanya kipas di luar...".

Perasmian Pembukaan Blog Flip-Flop

            
.......................................................................................

             DENGAN INI BLOG INI DIRASMIKAN
                 FOLLOWERS YANG BERTUAH 
                    AKAN MENERIMA HADIAH !!