Pages

DAPAT POTONGAN RM20 !!! UNTUK SEMUA ITEM !!!!

Hai,korang
Harini afaq nak bagi korang promosi skit...
Bolehlah jimat2 kan ?!!!

Ni ada satu Online Shop iaitu
FB : Gila-Gila Fesyen


Diorang bagi potongan RM20 untuk semua item !!! wohooo !!!!
t&m



Oklah,bye ^^
Selamat Berbelanja ^^

Sila bg katakunci "Muwaffaq Fans Rm5"
untuk potongan sebanyak rm5 lagi

Gila-Gila Fesyen Online Shop !!!


Hai,korang....cantik2 nampak~


Dah baca tajuk entry ni kat atas....Bagus2

::::Mempersembahkan::::




^^:::GILA-GILA FESYEN:::^^


Kedai ni memberikan perkhidmatan servis membeli belah 
pakaian dari negara Korea dalam talian.Kedai ni
menjual pelbagai jenis pakain yang menepati
semua citarasa pelanggan.Rekaan pakaian yang dijual 
di sini amat "UP-T0-DATE"!

Etika kerja yang mesra
pelanggan dan memberi respon kepada pelanggan
dengan cepat menjadi salah satu kewajipan mereka!



Selain itu,
perkhidmatan yang dilakukan oleh mereka untuk 
memproses pesanan
pelanggan amat pantas dan cepat.Ini dapat memberi 
keyakinan kepada pelanggan tersebut
 agar terus berbelanja di sini.Rekaan pakaian
 yang dijual amat menuruti edaran zaman
 yang serba moden dan canggih!!!
Antara pakaian dijual ialah :


Seluar dengan rekaan terkini
Stylish coat
Colourful cardigan

Sweet suit
Formal shirt




Variety of jacket


 And many more...!!!


Harga yang ditawarkan amat berpatutan dan tidak mengenakan
caj penghantantaran yang terlampau mahal malah amat MURAHHH!!!
Amat serius afaq menyukai kedai ini....Muahahaha

For more information:

::: GILA-GILA FESYEN :::