Pages

Pengalaman Shopping di Zalora



Salam...
Harini nk citer skit pasal pengalaman shopping
di Zalora.com.my
Ramai jgk blogger yg post tentang ketidakpuasan
mereka sepanjang berurusniaga bersama pihak zalora...
TAPI..
post ni bukan ttg ketidakpuasan hati ye...

Ok..tak nk citer panjang...kita straight to the point..

Saya dh 2 kali pengalaman membeli di Zalora..
Pengalaman pertama mmg puas hati !!
Barang sampai cepat !
Semua order tepat !
Memang terbaik !!!!

Pengalaman kedua pulak...Lagi memang terbaik lah !!

Saya beli 3pcs backpack dan beberapa barang lain
1pcs Plaxa dan 2pc R20

Zalora ni mmg terbaik lah !!
Dapat beli backpack dgn harga murah !!!
Dahlah branded !!!

Saya pilih COD..sekarang ni COD dh ada kt byk negeri dah...
Bila posmen sampai,kita bayar kt posmen...senang !

Zalora pos pukul 10.21pm 8hb
Sampai kt saya 2:30pm 9hb
Ambik masa dlm 16jam je untuk sampai~

Bila dh dpat...kualiti mmg terbaik !!!!
Sngat puas hati !!! Kualiti top kebabomm !!
Memang berbaloi lah !!

Pastu dpt pulak kupon...bukan 1 tapi 2 kupon !!
Huhuhu...best !

Kalau barang yg sampai x memuaskan...Kita boleh pulangkan balik..
Plastik pos,borang pos dan borang pemulangan akan diberikan di
dalam bungkusan order kita...
Semua sudah tersedia !!
Yang menarik !!
Pulangan adalah percuma !! Kita just hantar kt drop-off je..
Jimat !

Kalau kita ada apa2 soalan nk tanya kepada zalora semasa
dlm website dia...bolehlh klik Chat Now...
Customer service dia sangat baik dan memuaskan !!!
Layanan baik je...
Puas hati !!!!
Senang !!

Kalau sapa2 tak sign up lagi...bolehlh sign up ye..
Dpt kupon RM20 !!!
Sngat Berbaloi baloi ~

Boleh klik atau layari :
Zalora.com.my 












DAPAT POTONGAN RM20 !!! UNTUK SEMUA ITEM !!!!

Hai,korang
Harini afaq nak bagi korang promosi skit...
Bolehlah jimat2 kan ?!!!

Ni ada satu Online Shop iaitu
FB : Gila-Gila Fesyen


Diorang bagi potongan RM20 untuk semua item !!! wohooo !!!!
t&m



Oklah,bye ^^
Selamat Berbelanja ^^

Sila bg katakunci "Muwaffaq Fans Rm5"
untuk potongan sebanyak rm5 lagi

Gila-Gila Fesyen Online Shop !!!


Hai,korang....cantik2 nampak~


Dah baca tajuk entry ni kat atas....Bagus2

::::Mempersembahkan::::




^^:::GILA-GILA FESYEN:::^^


Kedai ni memberikan perkhidmatan servis membeli belah 
pakaian dari negara Korea dalam talian.Kedai ni
menjual pelbagai jenis pakain yang menepati
semua citarasa pelanggan.Rekaan pakaian yang dijual 
di sini amat "UP-T0-DATE"!

Etika kerja yang mesra
pelanggan dan memberi respon kepada pelanggan
dengan cepat menjadi salah satu kewajipan mereka!



Selain itu,
perkhidmatan yang dilakukan oleh mereka untuk 
memproses pesanan
pelanggan amat pantas dan cepat.Ini dapat memberi 
keyakinan kepada pelanggan tersebut
 agar terus berbelanja di sini.Rekaan pakaian
 yang dijual amat menuruti edaran zaman
 yang serba moden dan canggih!!!
Antara pakaian dijual ialah :


Seluar dengan rekaan terkini
Stylish coat
Colourful cardigan

Sweet suit
Formal shirt




Variety of jacket


 And many more...!!!


Harga yang ditawarkan amat berpatutan dan tidak mengenakan
caj penghantantaran yang terlampau mahal malah amat MURAHHH!!!
Amat serius afaq menyukai kedai ini....Muahahaha

For more information:

::: GILA-GILA FESYEN :::

BLACK PEARL,DANGERRR !!!!

Hi,lama Afaq tak update blog ni...dan terima kasih laa kat korang yang masih setia...

Ok,sejak kebelakangan ni,berita tentang BlackPearl dah naik.So,apa peranan kita
terhadap berita ni..kan kan..Takkan la nak terus makan benda tu,ISHHH..

Setahu Afaq ramai yang suka BlackPearl ni tapi syukurlah,Afaq tak minat
BlackPearl...kua kua kua.. ^^ BlackPearl ni biasanya ada di kedai-kedai
air contohnya CoolBlog dan lain lain.Afaq bukannya nak boikot mereka
tau ^^

Ok,buat korang semua,kita berhenti dulu la makan BlackPearl ni..
ye tak? ^^ Untuk yang peminat tegar BlackPearl pulak,KENA BERHENTI
JUGAK !!! Nantikan tak pasal-pasal kena sakit buah pinggang.Mintak
jauh la kan..^^

Ok,setakat ni dulu lah buat masa nii..Nanti Afaq typing pulak,ok?
Oh,mintak KOMEN,ok,walaupun huruf 'F'..
Terima kasih ^^√