Pages

Hah,malaikat turun dari langit!!!!!

Betulke?,malaikat turun dari langit?  
Tadi afaq try la tengok blog Rojak 
story ni pastu terjumpa laa entry 
malaikat ni.Tergamam jugak afaq.
Korang nak tengok tak ? tapi afaq
tak tahu laa gambar yg kat google
map tu betul ke tak.....
Tapi dengar-dengar, gambar 
malaikat turun tu bukannya hasil
daripada photoshop tapi yg real punya
Nak tengok ? Ha meh....
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Tadaaa!!!!!
nak try tengok sendiri depan pc korang ?
Ok,bukak google maps dulu kemudian masukkan koordinat
tempat tu.Koordinatnya ialah 47.110579,9.227568
Then,tekan gambar kanta kat tepi nun sana nu.....
Nampak arrow hijau tak ? Ambil gambar orang kaler oren
kat tepi tu dan lepaskan kat arrow tu.....
Pastu pusing-pusing la kat situ yee.....(jangan pening sudah~)
Tengok lee kat awan-awan tu......
Dah jumpe? Tu la dia !!!

Entak real ke tidak.....
Kot-kot  googlsaje nak buat kontroversi

Pastu semua orang kena Bang-bang boom dengan google

Tapi yg afaq peliknyee....takkanlaa malaikat warna
pink.Kan dia tu diperbuat daripada cahaya.
Mestilah warna putih dan apepulak benda
yang warna hitam depan dia tu!!!!!

Pening aku dibuatnyee....

Ah,ikut komooo lah.....
Oklah korang , afaq nak pergi sekolah ni
Bye-bye....
Datang lagi yee....



1 comment:

  1. tak mustahil jugak malaikat warna pick . tak tau laa warna sebebnar dia apa kan . tapi mengikut ustaz yang ajar nifi , syurga kita sama warna dengan isi kuku kita . wallahualam .

    ReplyDelete