Pages

Hah,semua blog akan didelete !!!

Hah,semua blog akan di delete !!!
betul ke?

inilah berita panas yang selalu digunakan oleh blogger yang
otai supaya blog mereka akan makin dikenali ramai
Mana takyeee...kalau tajuk yang diberi seperti diatas
mestilah orang ramai akan masuk blog tersebut untuk 
mengetahui hal yang sedang berlaku ni.

Maklumlah,kalau ade blogger otai cakap 
yang dia telah ditangkap polis dan akan disaman RM 4000.
Lepas dia post cerita tu , isyaallah dia akan senyap pasal cerita tu
dan akan berblogging seperti biasa.Nilah kontroversi
yang sering dilakukan.Tapi blog afaq ni bukannya femes sangat 
sebab afaq ni blogger baru....

Biasalah,dunia sekarang ni
banyak berita yang panas2 macam duit syiling malaysia ke-3
ni ade gambar bendera israel dan macam-macam lagi.
Ini ialah dari perhatian saya sendiri,ok.Takde yang nipunyee.
Sorry la kalau korang gelebah tadi disebabkan oleh
tajuk post kali ni.

Oklah uolls afaq letih ni.
Baru baik sekolah dan afaq harap korang hargai dengan
menulis komen,ok
Tulis jelaa ape pon,tulis "hi" pon takpe

Bye....


19 comments:

  1. ish, buat terkejut orang je..
    ingatkan betul yang blog akan didelete...
    ish, mujur tak sakit jantung..
    apa daa

    ReplyDelete
  2. sori 2
    ni untuk makluman korang jee

    ReplyDelete
  3. hehe bijak bijak guna kontroversi untuk tarik orang datang ke blog heheh anyway, u have great blog here, me blogwalking :)

    ReplyDelete
  4. cantik mira susun ayat,terpegun afaq !!!! tq 2 u

    ReplyDelete
  5. Hihihi,takut dah baca tajuk tu.nasib baik tak kena heart attack :D

    ReplyDelete
  6. hahaha,nasib baik tak kena......lucuu laaa....

    ReplyDelete
  7. trus trlintas nk bli domain sndri...stnby..hahhaa

    ReplyDelete
  8. hehe..suspen:D
    happy blogging ya newbie :)

    ReplyDelete
  9. lol,tajuk wat suspen org je,..sib baik tak de sakit jantung,afaq2;)

    ReplyDelete
  10. hehe.. macam2 afaq nih.. salam kenal.. :) follow afaq..

    ReplyDelete
  11. buat cuak je la...da la wani bwu nk bernafas dlm dunia blogger nie...hehehe

    ReplyDelete
  12. kn bgus semua blog kne delete......kurng skit dosa 2

    ReplyDelete