Pages

Blackberry Playbook dah sampai.....

Hai
jangan terkejut,playbook ini sampai kat malaysia
bukannya sampai kat tangan afaq....hahaha
afaq ni sambil2 post sambil nak share kat korunk sebab
...sharing is caring...

oklah,jom kita sambung
playbook ni dah sampai kat malaysia dan dibawa exclusive
oleh Maxis.Woshhh,memang gempak dan
reka bentuknya memang cunlah tapi tebal laa bukannya nipis
tebal skit je...bukannya tebal macam buku....hahaha
Harganya bermula dari RM 990.00 dengan maxis top-up plan.
tapi afaq tak de lagi......afaq cuma nak share ngan korang je...

Jika korunk masih nak tahu maklumat lanjut dan masih nak tahu tentang 
playbook ni sila tekan sini

oklah tu...tata reader ku sayang 
muah2

(sorry la sebab banyak tulisan warna hijau tu)

0 orang dicintai:

Post a Comment