Pages

HA...Aku terkena virus fb !!!!!

Korang tolong afaq
afaq baru je terkena virus fb yang terbaru tu...
sedih dah tak leh bukak fb tu......
afaq harap korang tak kan terkena,ok
ni gambar orang2 yg nak sebarkan virus tu...

dari ben ashaari

so berhati 2 lah yee...
dengar kata , kalau korang tekan link yg dibagi.
facebook korang akan diambik alih.Haaaa...macammana ni
entah2 dia post benda yg pelik2 kat fb afaq
macammana ni !!!!

sape ade cadangan...habis lah rosak fb aku
dah lah aku berniaga dalam fb
mintak sembahyang hajat yee...
afaq mintak tolong ni....(x pakse)
mampos la aku !!!!

oklah x de mood ni.pulihkan fb aku..
tq kepadaa antivirus komputer aku..
bye

4 comments:

  1. betul ke ade virus fb???
    saye pun dah bace yang ekin punyer kiriman...
    kat fb

    ReplyDelete
  2. ekin lah yg hantar virus tu kat fb afaq pastu fb afaq pun kebabow !!!
    tapi bukan ekin yang buat....penghacker tu yg masuk fb ekin dan guna nama ekin nak sebarkaan virus tu

    ReplyDelete
  3. era disini...
    kesian affaq.. :(

    ReplyDelete
  4. temani jiwaku yang duka ini

    ReplyDelete