Pages

Pilih gadget dan terima...

HAI

Korang-korang , hari ni afaq nak kongsi satu benda lagu
jangan terkejut tau....
                                                                        
Ni ade satu portal yang nak bagi gadget macam iPAD 2 kat kite semua
bukan hadiah tu je ade,semua yang korang idam-idamkan mesti ade kat situ

Mudah jee nak dapatkan gadget yang dipilih
Korang cuma kumpulkan kredit yang diperlukan untuk tebus gadget yang 
korang pilih tu..Misalnya,korang pilih Ipod nano dan kredit yang diperlukan
ialah 12 KREDIT ...Korang kumpullaa kredit...
Cara nak dapatkan kredit mudahjerr...Kalau korang nak tahu gak , kena
baca sampai habis

Pastu kalau u olls sign up , ade gak game yg dihidang untuk korang
supaya tak puas...

Salah satu cara nak dapatkan kredit ialah dengan main game jeee...
Mudahkan ?

FREE je sign up dan afaq juga dah sign up
kalau uolls tak minat...takpe,sign up untuk main game dalam portal ni jee
ade macam-macam....

Cara nak sign up ialah klik DI SINI

PERCUMA JEE

0 orang dicintai:

Post a Comment