Pages

♥ it's my birthday ♥

GUMBIRE NYEEE AKU


Hai korang,nak tahu kenapa afaq gembira sangattt
sebab

IT'S MY BIRTHDAY


huhuhu sorry emo sangat....
takpelah emo skali-skala...dah birthday ni setahun sekali jee

Afaq teringin sangat nak dapat hadiah best-best atauponn diaa lilit reben
kat bungkusan tu khas untuk afaq.....sob sob sob

Kalau korang nok jauh-jauh ngan afaq bolehlaa pos hadiah tu kat afaq
poskan kad pon jadilahhh atauponn poskan poskad dengan ucapan ''HAPPY BIRTHDAY''
alaa kos hantar poskad cuma RM 000.60 jee...
Kalau nak alamat...sila nyatakan kat komen,ok

Oklah tu afaq nak share setakat ni
Sebelum tu mari kita tengok orkestra ni





.....BYE.....


note : mintak tolong komen yee.sayang










10 comments:

  1. Dear Muwaffaq,

    I want to wish 'HaPpY bIrThDaY' to u...

    HAPPY BIRTHDAY!
    HAVE A GREAT DAY!

    ReplyDelete
  2. thanx wafaq coz bg adiah urh..btw..epy bezday yarw..ahaxs

    ReplyDelete
  3. happy bufday wafaq..
    semoga panjang umur!!!
    maaflah takde hadiah ek!! >o<

    ReplyDelete
  4. tq,era

    takpe laa takde hadiah pon , janji ikhlas buat ucapan tu

    ReplyDelete
  5. follow me back sayangg,,kah3! macam gay plak,, btw, happppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!! semoga panjang umo murah rezeki! :'P

    ReplyDelete
  6. erm,code tuh code kalo ko nak masukkan shoutbox dalam blog ko la,, ko copy code tuh,,, ko gi dashboard>design>add gadget>add html java script>paste code shoutbox ko.. ada banyak style shoutbox skang,, ngeh3!

    ReplyDelete