Pages

Bebas dengan contact lens



walaupun aku x de mood untuk nak berblogging ni
tetapi bila fikir pasal reader ni , aku terus bangun!!!!  (ops.. over la pulak)
oklah jom sambung dengan post english aku hari ni,ok


Always wanted a fancy make-over but it costs you a bomb? 
Or have you always wanted to shake off your “Ugly Betty” glasses? 
Boys and girls, now you can look sizzling hot with your contact lenses on!

Take off those glasses and put on Bausch & Lomb contact lenses that give you the Freedom To Look Hot! 
Show the world the before and after you with Bausch and Lomb Softlens 38 & Softlens 59!

Stand a chance to win a brand new SUZUKI Alto and other prizes up to RM80K

Everybody deserves to look hot!

cepat untuk dapatkannya sekarang di sini
aku pun teringin la nak pakai contact lens.....


1 comment:

  1. well. for me, those who wears glasses don't look ungly. trend nowdays, orang tak rabun PUN pakai spek yg tebal and besar tuu. looks cute and trendy. weird.. dulu aku anti gile dngan spek tu. looked so nerd ande geeky. itu lh prsepsi kbanyakan org dulu-2 kan? but hey.. this is the new world. wake up faashion!

    ReplyDelete