Pages

Segmen: Memori Ramadhan by Sakura

Hi,jumpa lagi kite

hari ni afaq nak try join segmen yg dianjurkan oleh
blog snow sakura
ehem2 ni first time yee.....jadi ke tak jadi afaq tak tahu
kalau korang nak join jugak bolehlah tekan gambar upin & ipin kat bawah tu..


alaaa...tak susah pon , dia suruh kita postkan pengalaman yang best 2 masa kita
puasa dulu-dulu tu....
oklah denagn lafaz bismillah afaq mulakan (cewahhh)


kejadian ini terjadi masa afaq darjah tiga kalau tak silapmasa tukan puasa dan panas terik yang seterik-teriknya , kan2 ?pastu lepas sesi sekolah tamat mestilah nak pulang dan kebiasaanya afaq pulang dari sekolah dengan jalan kaki tulaa sebab sekarang ni afaqkurus.....hahaha......Dahlah panas,dahaga,lapar pastu kena balik sekolahdengan jalan kaki.Punyalah jalan dengan pikul beg yang macam batusize xxxl.Wuish berat nak mampoos.Sampai je kat rumah afaq tengok adik afaqtenga makan Honey star sambil tengok tv.Eh sedapnyee....(kata hatiku)Yelah honey star kan sedap,manis-manis gitu (nyum2)Ape lagi aku pon terus ambik honey star , segenggam yang aku tak tahanyeeTanpa buang masa aku terus masukkan dalam mulut.Oh nikmat yee (kat hatiku)Pastu ade laa ingatan aku yang kata bahwa aku ni puasa.Oishhhh,kacau line laaasikit lagi aku nak telan.Kalau tak lagi terasa nikmat nyeee.....hahahaha


itulah cerita yang panjang lebar dari afaq
ta ta






4 comments:

  1. soory laa space tu tak jadi skit sebab blockquote tu....sori2

    ReplyDelete
  2. thx ya sudi join+share cta.. nasib baik x telan lg kn.. ^_^

    ReplyDelete
  3. hahhaha... ok r tu dapat gak rasa sikit ... heheheheh(^^)V

    ReplyDelete
  4. bagus betul kata2 hati awk tu kan...disaat2 akhir berjaya jugak sedar hahaha~

    ReplyDelete