Pages

Cukuplaaa tu

 Hah....

terkejut tak...tolol la aku ni,mendenyee orang nak terkejut
pasal kau cakap hah..... jee.Kalau bagi hantu pocong atas muka
baru la terkejut.wakakaka

ni dah baca kan tajuk post ni.Hah kalau x baca ,baca sekarang !!!
dah bace....GOOD!!!!!

ni haa pasal my birthday...sah baca le belum
kalau x baca,diminta bace  di sini

oklah ,cukupla tuu
yang pasal birhday afaq sebab dah tak de orang nak bagi hadiah dah
haishhh , afaq bukan merajuk laa
ni sempena nak tutup post birthday tuh
nak cakap la kat korunk yang afaq nak sambung post pasal lain lak

korunk ponnn 
thank youlah sebab sudi bukak blog afaq ni
afaq doakan korunk semua sihat dan korunk disukai 
semua orang
amin~

dan terima kasih jugalah kepada semua yang memberi ucapan
kepada afaq sempena birthday afaq....
dan tak lupa juga kepada yang beri hadiah
tq~

oklah dengan ini tamat lah sesi posting pasal birhday afaq
tq kepada korunk muah-muah-muah
cayang korunk....

oklah tu...
bye~



sorry post kali ni x de gambar

0 orang dicintai:

Post a Comment