Pages

Perang laser di I-city dengan potongan 50 % serta 3 sesi



Hai,semua.
afaq ni tengah tak de mood sebab follower tak naik ni,nape entah

tapi sebab korunk , afaq berjuang gak....tu la kena komen lepas bace
oklah tu....merepek tak tentu pasal


ni asyik afaq duk selebek-selebek kat internet ni
afaq terjumpa pulak satu website yang membuat tawaran perang laser

di I-city dengan potongan harga sebanyak 50%.Fuyooo!!! banyak tu...




korunk mesti cepat-cepat ambil tawaran ni sebelum terlambat sebab kan dah nak puasa.
Nanti sibuk sampai tak boleh nak main.


takut mahal ? jangan takut !!!! ianya hanya berharga RM 27.00 selepas diskaun.
bayangkan pastu dapat pulak 3 sesi boleh main.Fuhh...memang meletoplah


Nak main ni takde group pon takpe....kita boleh masuk group lain atau bermain bermain secara
individu.Bukan main sorang-sorang,ok




Aktiviti ini tak menyakitkan langsung dan sangat mudah dimainkan sebab
dia kan laser.berikut ialah keistemewaannya :-
              
                       - 3 sesi bermain
                       - tidak menyakitkan dan mudah dimainkan
                       - boleh dimainkan dalam group yg kecil atau besar atau pun tanpa 
                         group
                       - dibuka pada selepas waktu sekolah dan kerja.
                       - tiada kesakitan dan akan diajar cara menggunakannya dan kali-1
                          bermain
                          tidak perlu risau dengan cara bermain.






                               DAPATANNYA SEKARANG DENGAN HANYA RM27.000

0 orang dicintai:

Post a Comment